Arama

UFKA YOLCULUK HEYECANI YENİDEN BAŞLIYOR...

Her yaştan insanın ilgi gösterdiği, katıldığı ve ödüller kazandığı; her yıl farklı konularda gerçekleştirilen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmalarının yeni dönemi için hazırlıklar tamamlanmak üzere.

03/10/2024 08:48 | Son Güncelleme : 18/10/2024 10:17 | Super Admin | Görüntülenme: 33


UFKA YOLCULUK HEYECANI YENİDEN BAŞLIYOR...
ad image

Bu yıl 12. kez gerçekleştirilecek olan Ufka Yolculuk Yarışmasının açılış toplantısı büyük bir coşkuya sahne oldu.

Bilgiye ve kültürel zenginliğe olan ilgiyi artırmayı amaçlayan bu önemli etkinlik, 81 ilden ve ilçelerden gelen yarışma temsilcilerinin katılımıyla bu yıl da heyecanlı ve coşkulu bir atmosferde sürdürüldü. 

Programa katılan il ve ilçe temsilcileri, komisyon üyeleri ve diğer misafirler yeniden bilgi ve kültür dolu bir yolculuğa çıkmanın heyecanını yaşarken, Ufka Yolculuk yetkilileri yarışmanın amacını ve önemini vurgulayan konuşmalar yaptı.

 “Sadece bir yarışma değil” 

Ufka Yolculuk Yarışması, sadece bir bilgi yarışması olmanın ötesinde, katılımcıların kültürel birikimlerini geliştirmelerine ve toplumsal değerler üzerine düşünmelerine imkân tanıyan bir platform sunuyor. 

Yeni dönem hazırlığı ve tanıtımı olarak gerçekleştirilen buluşma sonrası yapılan açıklamada; “Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması, kültürel mirasımıza ve bilgi paylaşımına önemli katkılar sunmaya hazırlanıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da katılımcılar hem bireysel bilgi birikimlerini test edecek hem de kültürel ve manevi değerler üzerine düşünme fırsatı bulacak.” 

Yeni konu 7 Ekim’de açıklanacak

 “Yarışmanın ilk aşaması olan açılış toplantısıyla birlikte başlayan bu heyecan, 7 Ekim 2024 tarihinde başlayacak olan kayıtlarla beraber ülke genelindeki binlerce yarışmacının katılımıyla devam edecek. Katılımcılara şimdiden başarılar diler, heyecan dolu yarışma sürecinde herkesin kazanımlar elde etmesini temenni ederiz.” denildi.

7 Ekim 2024 tarihi itibariyle hem yeni konunun hem de yarışma şartlarının ufkayolculuk.com sayfasından açıklanacağı belirtildi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi. TOGÜ’de gerçekleşen toplantıda Rektör Fatih Yılmaz görev süresinin 1’inci yıl dönümde yapılan faaliyetler ve yeniliklerle ilgili bilgiler aktardı.

10 ay önce
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılının 11 ayında Türkiye’de hava yolu ile seyahat eden yolcu sayısının 199 milyonu geçtiğini açıkladı.

10 ay önce
“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

Tokat Belediyesi tarafından 2022 yılında açılışı yapılan Şehir Parkı içerisinde Kafe Bistro Sosyal Tesis alanı hazırlanıyor.

10 ay önce
ad image