Arama

TOKAT'TA BÜYÜK DERBİ!

17/01/2024 19:16 | Son Güncelleme : 01/05/2024 17:19 | Super Admin


TOKAT'TA BÜYÜK DERBİ!

Mehmet Kemal Yazıcıoğlu. Efsane Tokat valisi merhum Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu. Sadece soy adıyla bile ciddi bir oy potansiyeline sahip bir isim. Sokağa çıktığında daha kendisini tanıtmadan çok büyük bir iletişim kurma potansiyeline sahip halkın babasına olan sevgisinden dolayı...

 

Tüm bu avantajların yanında bir de milliyetçilik duygusu yüksek olan Tokat'ta MHP'den aday olmanın avantajını da kullanacak bu seçimde Mehmet Kemal Yazıcıoğlu. Aynı zamanda son dönemde Ak Parti adayı ve mevcut başkan Eyüp Eroğlu'nun karşısına çıkan en güçlü aday da diyebiliriz kendisine. Bu seçim Eyüp Bey için büyük bir test olacak. 

 

MHP Tokat teşkilatı ve Tokatlılar Mehmet Bey'i sahiplenmiş ve ciddi bir sevgiyle kucaklamış gibi görünüyor. Bu sevgi ve sahiplenmeyi sandığa taşıyabilir mi, yoksa kuru bir sevgi olarak kalır mı, bunu sahadaki çalışmalar ve Tokat'ın iradesi belirleyecek.

 

İşin özü, bu seçimde Eyüp Bey bu güne kadar ne ektiyse onu biçecek Tokat'ta. Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ise babasının ektiklerini biçip, üzerine kendisinden bir şeyler katmaya çalışacak.

Kısacası Cumhur İttifakının iki ortağı Tokat'ta büyük bir derbi maçına çıkacaklar.

 

Tokat için hayırlısı kazansın, Tokat kazansın, iyi oynayan(!) değil, iyi çalışan kazansın.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi. TOGÜ’de gerçekleşen toplantıda Rektör Fatih Yılmaz görev süresinin 1’inci yıl dönümde yapılan faaliyetler ve yeniliklerle ilgili bilgiler aktardı.

4 ay önce
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılının 11 ayında Türkiye’de hava yolu ile seyahat eden yolcu sayısının 199 milyonu geçtiğini açıkladı.

4 ay önce
“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

Tokat Belediyesi tarafından 2022 yılında açılışı yapılan Şehir Parkı içerisinde Kafe Bistro Sosyal Tesis alanı hazırlanıyor.

4 ay önce