Arama

REKTÖR YILMAZ : "YENİ DÖNEM, YENİ FIRSATLAR VE YENİ BAŞLANGIÇLAR DEMEK."

TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih YILMAZ Yeni akademik dönem açılışı sebebiyle yazılı bir mesaj yayınladı.

12/02/2024 08:11 | Son Güncelleme : 01/05/2024 22:33 | Super Admin


REKTÖR YILMAZ : "YENİ DÖNEM, YENİ FIRSATLAR VE YENİ BAŞLANGIÇLAR DEMEK."

Değerli Akademisyenler, Sevgili Öğrenciler, Kıymetli Çalışanlarımız,

 

Yepyeni bir akademik dönemin başlangıcıyla birlikte, üniversitemizde canlı ve umut dolu bir atmosferin hakim olduğunu görmek beni son derece mutlu ediyor. Bu dönemde de başarı ve deneyimlerimizi artırmak için kampüslerimizde tekrar bir araya gelmenin heyecanını yaşıyoruz.

Yeni dönem, yeni fırsatlar ve yeni başlangıçlar demek. Bu dönemde de hedeflerimize ulaşmak için birbirimize destek olacağız, birlikte çalışacağız ve birlikte büyüyeceğiz. Öğretim üyelerimizin bilgi ve deneyimleriyle, öğrencilerimizin tutkusu ve özverisiyle, idari personelimizin özverili çabalarıyla, başarılarımızın sınırı olmadığını göreceğiz.

Sevgili öğrenciler, sizler bu üniversitenin geleceğisiniz. Bu dönem de yeni konuları keşfetmek, yeteneklerinizi geliştirmek ve potansiyelinizi gerçekleştirmek için yeni bir imkandır. Öğrenme sürecinde karşılaşacağınız her zorluk, sizi daha da güçlü kılacak birer fırsattır. Unutmayın, başarı sabır, azim ve kararlılıkla gelir.

Değerli çalışanlarımız, sizler üniversitemizin dönem boyunca sorunsuz bir şekilde işlemesini sağlayan değerli bir parçasısınız. Katkılarınız ve özveriniz olmadan, bu başarı mümkün olmazdı. Sizinle birlikte çalışmaktan onur ve mutluluk duyuyorum.

Bu yeni dönemde, birbirimize destek olmak, birlikte öğrenmek ve birlikte büyümek daima hatırlayacağımız şiarımız olsun. Bu düşüncelerle tüm Üniversite ailemize başarılı ve verimli bir akademik dönem diliyorum. 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi. TOGÜ’de gerçekleşen toplantıda Rektör Fatih Yılmaz görev süresinin 1’inci yıl dönümde yapılan faaliyetler ve yeniliklerle ilgili bilgiler aktardı.

4 ay önce
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılının 11 ayında Türkiye’de hava yolu ile seyahat eden yolcu sayısının 199 milyonu geçtiğini açıkladı.

4 ay önce
“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

Tokat Belediyesi tarafından 2022 yılında açılışı yapılan Şehir Parkı içerisinde Kafe Bistro Sosyal Tesis alanı hazırlanıyor.

4 ay önce