Arama

MELİKE TEPECİK 'ERBAA İÇİN BEN DE VARIM' DEDİ!

Erbaa Çevre Derneği başkan yardımcısı ve bölgedeki çevre ekoloji mücadelesinin öncülerinden, aynı zamanda bölgemizdeki inanç ve kültür zenginliklerinin önemli araştırmacılarından biri olan Melike Tepecik Erbaa Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru dosyasını İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Sönmez'e teslim etti.

19/12/2023 12:27 | Son Güncelleme : 16/09/2024 20:35 | Super Admin | Görüntülenme: 165


MELİKE TEPECİK 'ERBAA İÇİN BEN DE VARIM' DEDİ!
ad image

Genç, girişimci ve dinamik yapısıyla dikkat çeken Melike Tepecik 1994 Erbaa doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Erbaa'da tamamlayan Tepecik daha sonra Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesini bitirerek tarih öğretmeni olmaya hak kazanmıştır. Yüksek lisansını Ankara Gazi Üniversitesi'nde tamamlayan TEPECİK  daha sonra Tokat'ta kent sosyolojisi ve din sosyolojisi üzerine araştırmalara yaparak makaleler yazmıştır. İngilizce, Arapça ve Farsça bilen Melike Tepecik, aynı zamanda Kıpçak, Harezm ve Çağatay Türkçesi'ne de hakimdir.

Birçok STK'da yöneticilik ve koordinatörlük yapan Melike Tepecik, doktora çalışmalarına ek olarak İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslarası ilişkiler bölümünde ikinci lisans eğitimine devam etmektedir.

Şu ana kadar Erbaa’nın tek kadın aday adayı olan Melike Tepecik esnaf bir aileden geliyor ve aynı zamanda Erbaa’da bir süre bir kadın giyim mağazası da işletmiştir.

Sosyoloji üzerine aldığı eğitimi ve eğitimciliğinin yanı sıra aktivist yanıyla da dikkat çeken Melike Tepecik'in seçimi kazanıp kazanmayacağı izleyeceği stratejiye bağlı ancak kendisinin adaylığı bile seçim sonuçları üzerinde büyük fark yaratacağa benziyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi. TOGÜ’de gerçekleşen toplantıda Rektör Fatih Yılmaz görev süresinin 1’inci yıl dönümde yapılan faaliyetler ve yeniliklerle ilgili bilgiler aktardı.

9 ay önce
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılının 11 ayında Türkiye’de hava yolu ile seyahat eden yolcu sayısının 199 milyonu geçtiğini açıkladı.

9 ay önce
“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

Tokat Belediyesi tarafından 2022 yılında açılışı yapılan Şehir Parkı içerisinde Kafe Bistro Sosyal Tesis alanı hazırlanıyor.

9 ay önce
ad image