Arama

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor PFDK’ya Sevk edildi

TFF Hukuk Müşavirliği’nce Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

10/01/2024 17:44 | Son Güncelleme : 01/05/2024 20:47 | Super Admin


Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor PFDK’ya Sevk edildi

BHA-SPOR/ ANKARA

1- KASIMPAŞA A.Ş. Kulübü’nün 05.01.2024 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-KASIMPAŞA A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasındaki“ çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

2- ATAKAŞ HATAYSPOR Kulübü antrenörü VOLKAN DEMİRELin 06.01.2024 tarihinde oynanan ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.-ATAKAŞ HATAYSPOR Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/1-e maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

3- MKE ANKARAGÜCÜ Kulübü teknik sorumlusu EMRE BELÖZOĞLUnun 06.01.2024 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-TRABZONSPOR A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakası sonrası basın toplantısında yapmış olduğu beyanlarında yer alan “ sportmenliğe aykırı hareketi  nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. maddesi uyarınca ve “ hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

4- TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü’nün 06.01.2024 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-TRABZONSPOR A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasındaki“ çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

5- MONDİHOME KAYSERİSPOR Kulübü’nün 07.01.2024 tarihinde oynanan MONDİHOME KAYSERİSPOR-EMS YAPI SİVASSPOR Trendyol Süper Lig müsabakasındaki“ çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “ saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine,

 MONDİHOME KAYSERİSPOR Kulübü Başkanı ALİ ÇAMLI nın aynı müsabaka sonrası medyaya yapmış olduğu beyanlarında yer alan sportmenliğe aykırı hareketi  nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. maddesi uyarınca ve “ hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

 6- EMS YAPI

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi. TOGÜ’de gerçekleşen toplantıda Rektör Fatih Yılmaz görev süresinin 1’inci yıl dönümde yapılan faaliyetler ve yeniliklerle ilgili bilgiler aktardı.

4 ay önce
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılının 11 ayında Türkiye’de hava yolu ile seyahat eden yolcu sayısının 199 milyonu geçtiğini açıkladı.

4 ay önce
“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

Tokat Belediyesi tarafından 2022 yılında açılışı yapılan Şehir Parkı içerisinde Kafe Bistro Sosyal Tesis alanı hazırlanıyor.

4 ay önce