Arama

CHP Tokat İl Başkanı KURTGÖZ; " Çiftçilerimizin Her Zaman Yanındayız."

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, 2 önce yaşanan sağanak yağış nedeniyle Zile ve Yeşilyurt ilçelerinde tarım arazilerinin zarar gördüğünü ifade ederek, "Yağışlar nedeniyle birçok çiftçimiz maalesef büyük maddi kayıplarla karşı karşıya kalmıştır" dedi.

08/07/2024 11:16 | Son Güncelleme : 08/09/2024 03:37 | Super Admin | Görüntülenme: 90


CHP Tokat İl Başkanı  KURTGÖZ; " Çiftçilerimizin Her Zaman Yanındayız."
ad image

Tokat'ın Zile ve Yeşilyurt ilçelerinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen şiddetli sağanak yağışlar, tarım arazilerinde büyük zararlara neden oldu.  Yaşanan doğal afetle ilgili açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, "Tokat'ın Zile ve Yeşilyurt ilçelerinde etkili olan şiddetli sağanak yağışlar, tarım arazilerimizde ciddi zararlara yol açmıştır. Yağışlar nedeniyle birçok çiftçimiz maalesef büyük maddi kayıplarla karşı karşıya kalmıştır. Yağışlar sonucunda ekili tarım arazilerinde oluşan su baskınları çiftçilerimizin emeklerini ve ürünlerini tehdit etmektedir. Bu durum, ilçelerimizdeki tarımsal üretim potansiyelini olumsuz etkilemiş ve çiftçilerimizin geçim kaynaklarını riske atmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Zile ve Yeşilyurt ilçelerindeki çiftçilerimizin yaşadığı bu zorlu süreçte yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz" dedi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi. TOGÜ’de gerçekleşen toplantıda Rektör Fatih Yılmaz görev süresinin 1’inci yıl dönümde yapılan faaliyetler ve yeniliklerle ilgili bilgiler aktardı.

8 ay önce
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılının 11 ayında Türkiye’de hava yolu ile seyahat eden yolcu sayısının 199 milyonu geçtiğini açıkladı.

8 ay önce
“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

Tokat Belediyesi tarafından 2022 yılında açılışı yapılan Şehir Parkı içerisinde Kafe Bistro Sosyal Tesis alanı hazırlanıyor.

8 ay önce
ad image