Arama

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, ALTINORDU'DA FINDIK TOPLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Fındık Mitingi sonrasında Altınordu ilçesini ziyaret etti.

03/08/2024 14:28 | Son Güncelleme : 16/09/2024 20:19 | Super Admin | Görüntülenme: 54


CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, ALTINORDU'DA FINDIK TOPLADI
ad image

enel Başkan Özel’e ziyaretinde, CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy kendisine ev sahipliği yaptı.
ÜRETİCİLERLE FINDIK BAHÇESİNDE BULUŞTU
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ziyareti sırasında vatandaşlarla bir araya gelerek, üreticilerin ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Fındık bahçesine girerek fındık toplayan Özel, üreticinin alın terinin döküldüğü bu ortamda, bir kez daha tarımın önemine vurgu yaparak sorunların çözümünün mücadelesini sonuna kadar vereceklerini söyledi.
GÜRSOY: "SORUNLARI YÜKSEK SESLE DİLE GETİRDİK"
Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, “Fındık Mitingi’nde CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile üreticilerimizle buluştuk. Sorunları yüksek sesle dile getirdik. Daha sonra Genel Başkanımızı Altınordu ilçemizde ağırladık.  Vatandaşlarla ve üreticilerle bir araya gelen Genel Başkanımız, sorunları ve talepleri dinledi. Üreticilerle fındık bahçesinde bir araya gelen Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, fındık topladı. Üreticilerin büyük zorluklarla, büyük emekler vererek ortaya çıkardığı ürünlerin hak ettiği değeri görmesi gerektiğini söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi olarak gereken mücadelenin verileceğini söyledi. Genel Başkanımıza ziyaretlerinden ve ilgilerinden dolayı Altınordu ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak sorunların çözümü noktasında kararlılıkla mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi. TOGÜ’de gerçekleşen toplantıda Rektör Fatih Yılmaz görev süresinin 1’inci yıl dönümde yapılan faaliyetler ve yeniliklerle ilgili bilgiler aktardı.

9 ay önce
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılının 11 ayında Türkiye’de hava yolu ile seyahat eden yolcu sayısının 199 milyonu geçtiğini açıkladı.

9 ay önce
“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

Tokat Belediyesi tarafından 2022 yılında açılışı yapılan Şehir Parkı içerisinde Kafe Bistro Sosyal Tesis alanı hazırlanıyor.

9 ay önce
ad image