Arama

BAŞKAN YAZICIOĞLU: “TOKAT’TA KENTSEL DÖNÜŞÜM STARTINI VERDİK”

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen’le birlikte hafta sonu Tokat’ta Kentsel Dönüşüm için önemli bir toplantı gerçekleştirdiklerini bildirdi.

02/07/2024 08:47 | Son Güncelleme : 22/10/2024 16:17 | Super Admin | Görüntülenme: 165


BAŞKAN YAZICIOĞLU: “TOKAT’TA KENTSEL DÖNÜŞÜM STARTINI VERDİK”
ad image

Hafta sonu bir dizi inceleme ve ziyaretler için Tokat’a gelen Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen; Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ve Gedaş Genel Müdürü Ahmet Oğulbalı ile bir araya gelerek, Tokat Belediyesi Başkanlık binasında Tokat’ta yapılması gereken Kentsel Dönüşüm çalışmalarıyla ilgili toplantı gerçekleştirdi.Toplantı sonrasında şehrin tarihi ve kültürel alanlarıyla birlikte Kaledibi bölgesinde Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’yla birlikte incelemelerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği BakanYardımcısı Vedad Gürgen, kentsel dönüşüm için gerekli her türlü desteğinBakanlık tarafından verileceğini belirtti.Tokat’ta Kentsel Dönüşüm çalışmalarıyla ilgili start verdiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı: “Binlerce yıllık tarihi ve kültürü ile şehrimizi depreme karşı yeniliyor vegüçlendiriyoruz. Cumhur İttifakı ruhuyla birlikte daha güçlü olduğumuz inancıyla Tokat için hep birlikte üretmeye devam ediyoruz.Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Sayın Vedad Gürgen, Tokat Valisi Sayın Numan Hatipoğlu, AK Parti Tokat Milletvekili SayınMustafa Arslan, MHP Tokat Milletvekili Sayın Yücel Bulut’un katılımı ile daha yaşanabilir, çevre dostu ve modern bir #Tokat şehri için kentsel dönüşüm, yerinde dönüşüm, imar planlama gibi çok kritik konularda toplantımızı gerçekleştirdik. Tarihin izlerini koruyarak, kültürel değerlerimizi yaşatarak Tokat’ımızı depreme karşı dirençli hâle getirmeye yönelik olarak kentsel dönüşüm startını verdik. Daha önce Tokat’ı ziyaret ederek şehrimizin depreme karşı yenilenmesinde gerekli talimatları veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’ye hassasiyetlerinden ve Bakan Yardımcımız Sayın Vedad Gürgen’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kentsel Dönüşüm çalışmalarımız şehrimize, değerli hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Her şey Tokat’ımız için…”

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi. TOGÜ’de gerçekleşen toplantıda Rektör Fatih Yılmaz görev süresinin 1’inci yıl dönümde yapılan faaliyetler ve yeniliklerle ilgili bilgiler aktardı.

10 ay önce
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılının 11 ayında Türkiye’de hava yolu ile seyahat eden yolcu sayısının 199 milyonu geçtiğini açıkladı.

10 ay önce
“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

Tokat Belediyesi tarafından 2022 yılında açılışı yapılan Şehir Parkı içerisinde Kafe Bistro Sosyal Tesis alanı hazırlanıyor.

10 ay önce
ad image