Arama

ATAUZDER YOLUNA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

ATANAMAYAN UZMANLAR DERNEĞİ HAKLARINI ARAMA KONUSUNDA YOLUNA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

01/02/2024 12:16 | Son Güncelleme : 01/05/2024 17:02 | Super Admin


ATAUZDER  YOLUNA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Eski uzman çavuşlar kanunen hakları olmasına rağmen atanamıyor. Yıllardır süre gelen bu mağduriyet artarak devam etmekte. Mustafa GÜNDEŞLİ ve yönetim ekibi bu mağduriyete dur demek adına aylardır çalışmalarına pes etmeden devam ediyor.

 

 Derneğimizin amacı 7 yıl ve üzeri görev yapan 

(2016 dan önce bu süre 2 yıldı burda da büyük bir  hak kaybı oluştu) ve ailevi, sağlık ve mesleki nedenlerden dolayı görevlerinden ayrılmak zorunda kalan uzman çavuşların referans olmadan devlet eliyle adil bir şekilde memuriyet hakkını almasını sağlamak. Devletimiz ve saygıdeğer devlet büyüklerimizle görüşmeler sağlayarak desteklerini talep ettik. 

Birçok siyasi kişilerle başarılı görüşmeler gerçekleştirdik.Sesimizi duyurmadığımız hiçbir kurum ve kuruluş, Siyasi parti ve liderleri kalmadı.

0e661e37-8489-427c-b22f-18c08a2fdd63-i65bb8f31b658b.jpg

BİZLERİN MESELESİ SİYASET ÜSTÜ VİCDAN MESELESİDİR

 

Bizlere zaman ayırıp sesimizi duyan ve her türlü desteği vereceğini belirten devletimiz ve devlet büyüklerimize desteklerinden dolayı ATAUZDER ve ailesi adına binlerce kez teşekkür ederiz. 

 

Derneğimiz ve yönetim ekibimiz haklı mücadelemizde üstüne düşen görevini layıkıyla yerine getirmiş olup çalışmalarına hız kesmeden devam etmekte. 

 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi. TOGÜ’de gerçekleşen toplantıda Rektör Fatih Yılmaz görev süresinin 1’inci yıl dönümde yapılan faaliyetler ve yeniliklerle ilgili bilgiler aktardı.

4 ay önce
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılının 11 ayında Türkiye’de hava yolu ile seyahat eden yolcu sayısının 199 milyonu geçtiğini açıkladı.

4 ay önce
“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

Tokat Belediyesi tarafından 2022 yılında açılışı yapılan Şehir Parkı içerisinde Kafe Bistro Sosyal Tesis alanı hazırlanıyor.

4 ay önce