Arama

ARTOVA MYO ÖĞRENCİLERİ 180 BİN MAVİ KAPAKLA BİR ENGELLİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Artova Meslek Yüksekokulu İletişim Kulübü üyeleri, bir yıl boyunca topladıkları 180 bin plastik kapaktan elde ettikleri gelirle bir engelliyi sevindirdi.

13/06/2024 08:59 | Son Güncelleme : 08/09/2024 03:40 | Super Admin | Görüntülenme: 172


ARTOVA MYO ÖĞRENCİLERİ 180 BİN MAVİ KAPAKLA BİR ENGELLİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
ad image

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Artova Meslek Yüksekokulu İletişim Kulübü üyeleri, çevre temizliği bilincini artırmak ve engellilere destek olmak amacıyla başlattıkları mavi kapak toplama kampanyasında büyük bir başarıya imza attı. İletişim Kulübü üyesi İbrahim Şenyerli ve Hasan Can Kazi'nin öncülüğünde yürütülen kampanya kapsamında toplam 180 bin adet plastik kapak toplandı. Öğrencilerin öncülüğünde toplanan plastik kapaklardan elde edilen gelire, Artova Belediye Başkanı Ali Güner'in de destek vermesiyle, bir tekerlekli sandalye alındı. Alınan tekerlekli sandalye, Tokat'ın Artova ilçesi Sağlıca köyünden Kaya Töre'ye teslim edildi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Artova MYO Müdürü Doç.Dr. Hasan Coşkun  Artova MYO'da bu tür sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini belirterek, şunları ifade etti: "İletişim Kulübü üyelerinin özverili çalışmaları, öğrencilerimizin katkıları ve Artova halkının da desteğiyle gerçekleştirilen mavi kapak kampanyası, çevre bilincini artırmanın yanı sıra engellilerin yaşam kalitesini iyileştirmeye yönelik önemli bir adım oldu.  Bu anlamlı kampanyayla, hem çevre kirliliğine dikkat çekmek hem de ihtiyaç sahibi insanlara yardımcı olmanın güzel bir örneği sergilendi. Kampanyaya öncülük eden İbrahim Şenyerli ve Hasan Can Kazi'yi duyarlılıklarından dolayı kutluyorum. Artova Belediye Başkanı Sayın Ali Güner beyefendiye de bu projenin hayata geçirilmesinde göstermiş olduğu ilgi ve maddi destekleri için çok teşekkür ediyorum".  

Kampanyaya katılan ve destek veren herkese teşekkür eden İletişim Kulübü üyeleri ise bu tür projelerin artarak devam etmesini umut ettiklerini ifade ettiler.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi. TOGÜ’de gerçekleşen toplantıda Rektör Fatih Yılmaz görev süresinin 1’inci yıl dönümde yapılan faaliyetler ve yeniliklerle ilgili bilgiler aktardı.

8 ay önce
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılının 11 ayında Türkiye’de hava yolu ile seyahat eden yolcu sayısının 199 milyonu geçtiğini açıkladı.

8 ay önce
“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

Tokat Belediyesi tarafından 2022 yılında açılışı yapılan Şehir Parkı içerisinde Kafe Bistro Sosyal Tesis alanı hazırlanıyor.

8 ay önce
ad image